EN RO

DE LA IDEE LA SUCCES

O simplă idee pe care ne-o împărtășiți poate fi transformată, alături de noi, într-un proiect de mare succes. Suntem o echipă alcătuită din persoane care activează în mediul online de mai bine de 10 ani, iar acest detaliu poate face diferența...

Poate face diferența între o afacere banală și una care să poată atrage atenția potențialilor voștri clienți. Ne consultăm, alegem de comun acord un plan de lucru solid și suntem mai mult decât convinși că, alături de XTeam, vă puteți alătura celor peste 2200 de clienți care ne-au remarcat activitatea.

PASIUNE, DEDICARE & PROFESIONALISM

Suntem 100% dedicați proiectelor aflate în derulare și vom aborda cu aceeași determinare fiecare cerință a clienților care ne vor solicita serviciile pe viitor. Această dedicare provine din dorința noastră de a fi tot timpul mai buni, tot timpul cu un pas înaintea tuturor!

2200

Clienți

35

Contracte în derulare

12

Diplome de merit

Fie ca alegeți un serviciu de creare site, unul de realizare a unui magazin online sau promovare prin diverse metode, vă garantăm de fiecare dată o implicare totală și o dedicare ireproșabilă. Avem cheia serviciilor perfecte pentru compania voastră și ne punem întotdeauna în slujba clienților care ne contractează. De ce? Pentru că dorim să performăm de fiecare dată la cele mai înalte standarde!

Echipa noastră

Nicolae Moldovan
Project Manager
Ioana Pascu
Web Designer
Cristina Neacșu
Web Developer
Adrian Negoiță
SEO Specialist