EN RO

Care este prețul unui website ?


Ne-am dori să putem face un “șablon” prin care oricine ar putea calcula cât va costa un website… Din păcate nu putem face asta, deoarece prețul unui website variază foarte mult în funcție de cât de mare ar trebui să fie și de ce funcționalități ar trebui să aibă, limbajul folosit, etc.
Prețul unui WebSite de prezentare

Un site de prezentare este de obicei “o carte de vizită online” a unei afaceri, o soluție web prin care firma respectivă își prezintă serviciile sau produsele. Acesta conține de obicei câteva pagini principale, printre care cele de servicii oferite, pagina “Despre Noi” și “Contact”, dar și pagina principală care este cea mai importantă și al cărei rol este să sumarizeze părțile importante ale acestui website.


Prețul unui website de prezentare variază între 500 și 2,000 EUR, în funcție de funcționalitățile dorite și de limbajul folosit. De asemenea prețul este influențat de optimizarea SEO realizată în spate și de “grija” cu care este făcut.


Prețul unui Magazin OnLine

Prețul unui website “shop online” este puternic influențat de ceea ce vrei sa facă…

Dacă vrei un magazin online cu adevărat profesionist și usor de utilizat pentru vizitator, va trebui să te gândești de pe acum că prețul unui website de acest gen pornește de la 900 EUR, în funcție de platforma care ți se potrivește și de ceea ce vrei sa facă.


De asemenea contează foarte mult numărul de produse pe care dorești să-l pui pe site, una este să realizezi un magazin online cu 20 de produse și alta este să faci un magazin cu 20,000 de produse.

Doriți să colaborăm? Contactați-ne!

Trimiteți-ne un mesaj folosind formularul de mai jos, și un consultant va lua legătura cu dvs.