EN RO

În sprijinul firmelor ce debutează în mediul Online


Pachetul StartUp a fost gândit să micșoreze considerabil costurile generate de realizarea unui magazin online. Am inclus în acest pachet toate funcționalitățile necesare lansării acestuia, asigurând astfel o platformă puternică și stabilă de online shopping, la prețuri ce vă permit dezvoltarea, fără riscul unor investiții costisitoare în zona online.
Prețul pachetului StartUp este de 50€/lună.


Pachetul StartUp include:


Analiza proiectului

Una din cele mai importante etape în dezvoltarea magazinului tău online este stabilirea unor obiective clare. În urma unei discuții aprofundate cu tine vom determina care sunt pașii potriviți pentru afacerea ta și modalitatea de a lansa proiectul pe piață cu sanșe maxime de reușită.

Înregistrare nume domeniu (.ro)

Împreună cu tine, in functie de disponibilitate, vom alege numele site-ului (exemplu.ro).

Dreptul de proprietate asupra domeniului pe care va fi hostat magazinul online aparține XTeam. Acesta poate fi achiziționat în orice moment al derulării contractului.

Înregistrarea domeniului în mediul online se face pe o durată de un an de zile, cu posibilitatea ulterioară de prelungire.

Realizare Magazin OnLine

Magazinele online create de noi se remarcă prin designul inovator, interacțiunea facilă cu utilizatorii și funcționalitatea impecabilă. La acestea se adaugă ușurința administrării comenzilor, a produselor și facilitatea editării conținutului.

În acest pachet este inclusă adăugarea gratuită a 20 de produse în magazinul online. Peste acest număr, adăugarea produselor se tarifează punctual în funcție de necesitățile tale.

Certificat SSL

Oferim certificat SSL inclus pentru domeniul magazinului online.

Certificatul SSL prezintă numeroase avantaje, cele mai importante fiind urmatoarele: sporește încrederea vizitatorilor, paginile site-ului se încarcă mult mai rapid, contribuie la creșterea conversiei clienților și te ajută din punct de vedere al SEO întrucât site-urile cu HTTPS sunt mai bine poziționate în motoarele de căutare.

Adrese e-mail

În baza acestui pachet vei beneficia de crearea gratuită a două adrese de e-mail.

Pentru o funcționare optimă a business-ului tău în mediul online propunem următoarele adrese de e-mail:

  • office@domeniultau.ro
  • comenzi@domeniultau.ro
* La semnarea contractului se va achita în avans valoarea abonamentului pe 3 luni.

Doriți să colaborăm? Contactați-ne!

Trimiteți-ne un mesaj folosind formularul de mai jos, și un consultant va lua legătura cu dvs.